InstantTowel Home Zonnestudio Groothandel SunBee
Home | Afspraak Maken | Registreer | Inloggen | Logo Opsturen |

Private Labeling

Private labeling van InstantTowel doekjes of Aquafresh 5L can navullig.

Standaard krijgt u van ons uw logo en/of website url in het witte vakje met tekst uw logo. Wilt u InstantTowel helamaal als een private label product dan is de minimaal vereiste afname 5.000 stuks per bestelling. De set kosten zijn dan eenmalig 175,- en u dient het ontwerp van het etiket doosje zelf aan te leveren. Bij vervolg bestellingen komen de eenmalige set kosten uiteraard te vervallen. Alleeen uw logo en/of website adres drukken om het bestaande etiket in witte vlak met Uw Logo is geheel gratis!
Wij kunnen de producten op vele verschillende manieren verpakken voor uw Private Label product. Wij leveren verpakkingen van twaalf stuks per recyclebaar buis voorzien van een krimpfolie met uw logo of huisstijl en ieder uniek product is daarbij eveneens voorzien van uw huisstijl of logo. Wij verzorgen het ontwerp, dit is verder bij de eenmalige kostprijs inbegrepen.

De verpakking is als volgt: In elke doos zitten 600 stuks voorzien van 12 kleinere dozen met 50 stuks InstantTowel producten.
Daarnaast hebben we ook promotionele artikelen om uw eigen InstantTowel producten in te plaatsen als display bij aankoop. Deze displays zijn gelabeld met uw eigen private label  aan de voorkant en de barcode en ingrediënten op de rug. Neem contact met ons op bij eventuele verdere vragen of conceptuele ideeën.

Uw eigen private label Aquafresh 5 liter jerrycans? Dit is al mogelijk vanaf afname per europallet (= 128 stapelbare cans, los op een pallet), hoe vet is dat? Wij nemen de ontwerpkosten en de extra handelingen voor onze rekening.