InstantTowel Home Zonnestudio Groothandel SunBee
Home | Afspraak Maken | Registreer | Inloggen | Logo Opsturen |

Private Labeling

Private labeling van Zonnebankreiniger of Aquafresh 5L can navullig.

Standaard krijgt u van ons uw logo en/of website url in het witte vakje met tekst uw logo. Wilt u InstantTowel helamaal als een private label product dan is de minimaal vereiste afname. 128 stuks per bestelling. De set kosten zijn dan eenmalig 125,- en u dient het logo & tekst voor het etiket zelf aan te leveren. Bij vervolg bestellingen komen de eenmalige set kosten uiteraard te vervallen. Alleeen uw logo en/of website adres drukken om het bestaande etiket in witte vlak met Uw Logo is geheel gratis!
Wij kunnen de producten op vele verschillende manieren verpakken voor uw Private Label product. Wij leveren verpakkingen van per doos per met uw logo of huisstijl en ieder uniek product is daarbij eveneens voorzien van uw huisstijl of logo. Wij verzorgen het ontwerp, dit is verder bij de eenmalige kostprijs inbegrepen.

Dus uw eigen private label Aquafresh 5 liter jerrycans of Zonnebankreiniger concentraat? Dit is al mogelijk vanaf afname per europallet (= 128 stapelbare cans, los op een pallet), hoe vet is dat? Wij nemen de ontwerpkosten en de extra handelingen voor onze rekening.